Äta – Mid Sweden 365

äta

Våra goda matalternativ!

När man tränar blir man hungrig och då gäller det att det finns god mat! Vi har vårt café öppen stora delar under året och hoppas kunna få välkomna dig till oss också. Lunch serveras måndag-fredag kl 11-13.

Vid läger, tävling, konferens och annat erbjuder vi olika menyer och upplägg, gärna i samarbete med våra fantastiskt matlagningskunniga grannar. Allt från all inclusive, matlagning ute till lunch och fika vid konferensrummet eller med uppfyllt kylskåp för egen matlagning.

Uppe på berget har vi ett fantastiskt fint vindskydd, perfekt för att laga mat utomhus. Ved finns oftast på plats och här är alla välkomna för en middag ute i det fria!

Servering

I receptionsbyggnaden finns vårt café där vi serverar gott fika och lunch. Caféet är öppet 10:00-15:00 måndag till söndag.
Lunch serveras 11:00-13:00 måndag till fredag.

Är ni ett sällskap som vill beställa lunch kontakta oss gärna på info@midsweden365.se eller 070-375 13 08. 

Catering

Vill ni bo i tält, ha ett arbetsmöte, hyra ett konferensrum eller vigas uppe på bergets topp, kontakta oss  så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen. Vi samarbetar med våra lokala mathantverkare och entreprenörer för att skapa det lilla extra.

Vi tar gärna emot förfrågningar, kontakta oss via info@midsweden365.se.

All Inclusive

Hos oss kan du stanna och njuta av natur och aktivitet.

Vi ordnar gärna en helhetsupplevelse utifrån Era önskemål.

Varmt välkomna till oss, du når oss via info@midsweden365.se.

Grillplatser

Vår grillplats ligger på bergets topp med milsvid utsikt över landskapet och den vackra Revsundssjön.

Du når den via trappor eller en promenad utefter S:t Olavsleden. I receptionen hjälper vi dig gärna med en fikakorg eller ett grillpaket.