Aktiviteter – Mid Sweden 365

aktiviteter

Skidtunnel

Tänk att kunna åka längdskidor även på sommaren! Hos oss hittar du välpreparerade spår i perfekta fyra minusgrader där du både kan köra klassiskt och skate. Det finns till och med skidskyttebanor. Vi ger dig förutsättningarna för att du ska kunna ta din skidåkning till nästa nivå och nå dina mål. Oavsett om du är nybörjare, vardagsmotionär eller landslagsåkare. Hyr din utrustning hos oss eller ta med egen.

Boka ett teknikpass med någon av våra välmeriterade skidinstruktörer eller kanske passa på att stanna på ett Vasaloppsläger? Eller varför inte spendera din friskvårdstimme även sommartid på snö? Valen är många och vi ser till att du få uppleva skidglädje även när snön saknas ute!

Höghöjdsbana

Äventyrsklättring hos oss är ett äventyr på 2,5 timme. Du får uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna. 

Stängt tillsvidare.

Kontakt
E-post:  info@midsweden365.se
Telefon: 070-375 00 82

Hyra Moonbikes

Välkommen till världens enda inomhusbana för Moonbikes! Ring eller mejla din bokningsförfrågan. 

Förbokning gäller.

Kontakt
E-post: info@midsweden365.se
Telefon: 072-237 77 61 eller 073-658 43 00

Moonbikes är registrerade som snöskotrar i Sverige, och det är 16 års äldersgräns som gäller vid körning i tunneln.

Max antal förare på banan samtidigt: 3+1

All körning sker på egen risk. Självrisk vid eventuell skada: 6000 SEK

En genomgång av säkerhet samt maskinen sker inne vid samlingsplatsen i tunneln innan körningen. Genomgången tar ca 10 minuter. 

Priser

Privatperson –
30 min (inkl genomgång) 350 SEK per person
1 tim (inkl genomgång) 600 SEK per person

 

Företag – kontakta oss för offert via kontaktuppgifterna ovan.

Vandring & trail run

Hos oss finns det uppmärkta leder i varierande svårighetsgrad och längd. Testa gärna att känna dig som en pilgrim längs S:t Olavsleden eller Jämt-Norgevägen.

Längs S:t Olavsleden kan du välja att ta en kortare vandring- eller löptur eller utmana dig hela vägen till Östersund och ännu längre.

Mer information om St Olavsleden hittar du på stolavsleden.com

Cykel

Många härliga vägar på grus, asfalt och även fina stigar erbjuds i vår härliga bygd. Det är bara att ge sig ut och upptäcka nya områden.

På plats har vi även en kortare mtb-bana som slingrar sig utanför skidtunneln.

Rullskidor

Även om man åker skidor på snö även sommartid hos oss så har vi många som även vill träna rullskidor.

Revsundsvägen som sträcker sig från sjöändan i Bräcke hela vägen till tunneln om dryga 4 mil är en riktigt fin utmaning där flera av världsstjärnorna utmanat sig och sina team-medlemmar. En böljande väg som både erbjuder fart, utmaning men också en fantastiskt vacker natur.

Utegym

Vid infarten till området hittar du vårt alldeles nybyggda utegym. Olika stationer med tips på övningar för ett pass som passar dig.

Badplats & kaj

Vi har förmånen att ha en badstrand på vårt område. Vi är belägna direkt vid Revsundssjön, en sjö som bjuder på fantastiskt fint ö-liv, fiske och ovanligt badvänliga temperaturer för att vara i Jämtland.

Från sommaren 2023 har vi även en kaj på plats i Viken där bland annat Ångbåten Alma kan lägga till.

Läger

Få ställen passar så bra till läger som det gör hos oss. Välkomna på barmarksläger, uppstartsläger, träningsläger eller säsongsavslutningsläger!

Barmarksläger: Tänk att kunna vara barmarksträning med att samtidigt få stå på snö. Vi är ett av få platser där just den kombinationen är möjlig sommartid. Vi har en leder för löpning, vägar för rullskidor och en snötunnel för skidåkning.

Uppstartsläger: Dags för ny säsong och redo för att kicka igång träningen igen? Hos oss kan ni köra det perfekta uppstartslägret för kommande skidsäsong. Att tidigt komma på skidor och varva med barmarksträning skapar riktigt bra förutsättningar för en lyckad säsong.

Konferens

Dags för konferens? Varva arbete med walk & talk, träning eller bara njuta av en konferensfika runt öppen eld?

Hos oss passar det perfekt med konferens upp till 30 personer. Konferensrum, roliga aktiviteter samt upplägg där lunch och fika kan avnjutas både i restaurang eller ute i naturen.

Tävling

Hur häftigt är det inte att arrangera en skidskyttetävling i juli? På snö, inomhus i ett berg med fyra minusgrader och nypistat?

Hos oss kan föreningar inom längdskidåkning, skidskytte eller draghundssport välkomna att arrangera tävling, hör av er så kan vi prata mer om upplägg?

Klassresor

Från halvdags- till tvådagarsupplägg – hos oss kan man verkligen ha en riktigt härlig klassresa.

Välj mellan skidåkning, höghöjdsbana och trekamp, eller kanske alltihop! Vi har färdiga förslag med mat och boende.

Boende i stugor och glamping-tält. Enkelt att ta tåget till Gällö och en kort transport på två kilometer.