Vi söker områdesvärdar som vill arbeta extra – Mid Sweden 365

Vi söker områdesvärdar som vill arbeta extra

Är du intresserad av att arbeta med service och kundbemötande vid världens längsta skidtunnel belägen vid vårt äventyrsberg i Gällö? 

Mid Sweden 365 AB erbjuder bland annat skidåkning inuti världens längsta skidtunnel (1,4 km) med en temperatur på -4 året runt, höghöjdsbana, utegym, boulebana, discgolf, kanotuthyrning, glamping och konferenser.

Vi söker dig som är bra på att ha koll på helheten och finnas där för våra besökare och gäster tillsammans med vårt team på plats i Gällö. Kunskap inom kundservice och/eller lokalkännedom i området är meriterande. Krav är att du måste kunna tala svenska och göra dig förstådd på engelska, vara självständig, social och flexibel. Egen bil krävs. Som person är du utåtriktad, glad och brinner för att hjälpa gästen att få en minnesvärd upplevelse under sitt besök hos oss.  

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat arbete i reception, servering av fika och lunch, ha ordning och reda, och att finnas på området för att svara på frågor eller tipsa om aktiviteter. 

Skicka ansökan via e-post märkt “Områdesvärd extra” till mikael@midsweden365.se. Urval kommer ske löpande. 

Anställningsform: Tim- eller behovsanställning
Tid: From maj 2023
Placeringsort: Gällö