Vi söker en projektmedarbetare till Destination X – Mid Sweden 365

Är du intresserad av att arbeta med turismutveckling i bygderna Gällö, Revsund, Pilgrimstad och Forsaleden?

Mid Sweden 365 AB har blivit beviljade ett utvecklingsprojekt för att arbeta med destinationssamverkan och produkt- och affärsutveckling för bygdernas företag. Vi kallar projektet ”Destination X” och ska stärka tillväxt, sysselsättning och konkurrenskraft hos små och medelstora besöksnäringsföretag som är verksamma i Bräcke i bygderna kring Revsundssjön, Locknesjön samt längs Forsaleden. Huvudaktiviteterna är konkurrent- och omvärldsanalys, affärs- och produktutveckling, destinationssamverkan och varumärkesplattform. Projektet finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Jämtland Härjedalen.

Vi söker dig som är bra på att arbeta självständigt och tillsammans med ett projektteam kring idéer, tester och evenemang, samt har intresse för att skapa långsiktiga effekter för bygden och besöksnäringen i området. Kunskap inom företagande och destinationsutveckling inom turism och/eller lokalkännedom i bygderna är meriterande. Som person är du strukturerad och noggrann och uttrycker dig tydligt i skrift. Du kommer arbeta tillsammans med projektledare och processledare för att driva arbetet med företagen i bygderna och tillsammans arbetar ni resultatinriktat för att nå projektets målsättningar.

Arbetsuppgifterna innefattar en operativ och delvis strategisk roll tillsammans med projektteamet där du stöttar upp på olika sätt inom projektets huvudaktiviteter. Exempel kan vara kontakt med företag, planering av workshops, evenemangssamordning, marknadsföring och arbete med att stärka varumärkesprofileringen i bygden.

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via e-post märkt med “Projektmedarbetare Destination X” till joanna@midsweden365.se. Sista ansökningsdag 25 september. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

Omfattning: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Projektanställning
Tid: Fr.o.m. september 2022 – t.o.m. juni 2023 (kan diskuteras)
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Placeringsort: Arbetet utgår i huvudsak från anläggningen Mid Sweden 365 i Gällö där konferens/arbetsrum finns att tillgå. Arbetet beräknas även till stor del innefatta företagsbesök i bygden. Möjlighet till distansarbete finns även enligt överenskommelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *