Vi rekryterar en områdesvärd 80% – Mid Sweden 365

Vi rekryterar en områdesvärd 80%

Är du intresserad av att arbeta med service och kundbemötande vid vårt äventyrsberg i Gällö?

Mid Sweden 365 AB erbjuder bland annat skidåkning inuti världens längsta skidtunnel, höghöjdsbana, utegym, boulebana, discgolf, kanotuthyrning, glamping och konferenser.

Vi söker dig som är bra på att ha koll på helheten och finnas där för våra besökare och gäster tillsammans med vårt team på plats i Gällö. Kunskap inom kundservice, värdskap och/eller lokalkännedom i området är meriterande. Krav är att du måste kunna tala svenska och göra dig förstådd på engelska, vara självständig, social och flexibel. Eget körkort och tillgång till bil krävs. Som person är du utåtriktad, glad och brinner för att hjälpa gästen att få en minnesvärd upplevelse under sitt besök hos oss.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat arbete i reception, servering av fika och lunch, ha ordning och reda, och att finnas på området för att svara på frågor eller tipsa om aktiviteter.

Skicka din ansökan senast 2023-03-31 via e-post märkt ”Områdesvärd” till mikael@midsweden365.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande.