NYTT DATUM för workshop med tema Marknadsföring för besöksnäringen – Mid Sweden 365

NYTT DATUM för workshop med tema Marknadsföring för besöksnäringen

Destination X välkomnar företag, tjänstemän, politiker, verksamheter och föreningar till en inspirerande workshop kring marknadsföring inom besöksnäringen med koppling till vår mediaportal för Bräcke. Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på mat!

NYTT DATUM: Torsdag 15 juni 2023
Kl 16:00-20:00, inkl mat
Mid Sweden 365, Gällö
Begränsat antal platser, boka senast måndag 12/6 via följande länk: https://forms.gle/owuZ93WnFTNUCoWL7

 

Innehåll och program

Från 16:00-16:30: Mat

16:30: Marcus Ståhl från Fjällbyrån: Marknadsföring i en föränderlig värld, samarbete och hur du kommunicerar ditt hållbarhetsarbete

Marcus Ståhl har jobbat med sälj och marknadsföring hela sitt yrkesverksamma liv. Han håller idag utbildningar inom digitalisering och marknadsföring. Visit Sweden, Destination Sigtuna, Visit Värmland och IHM Business School är några uppdragsgivare. Marcus har också ”fingrar kvar i syltburken” och jobbar dagligen med digital marknadsföring för kunder i besöksnäringen. Bor sedan 2016 i Klövsjö och var fram till 2020 vd för Destination Vemdalen. Nu driver han Fjällbyrån och bloggar på Turismnytt och Fjällbyråns blogg.

Workshop med övningar och frågor kopplat till föreläsningen och vår mediaportal med foto och filmmaterial som fritt kan användas i marknadsföring av företag runt Revsundsjön och i Bräcke.

 

Workshopen anordnas inom projektet Destination X för huvudaktiviteterna Affärs- och Produktutveckling och Varumärkesplattform och finansieras av Region Jämtland Härjedalen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Mer om Destination X