MS365 SPRINTEN! – Mid Sweden 365
Pristagare under MS365 sprinten

MS365 SPRINTEN!

Det rådde härlig tävlingsfeber den 14 september när omkring 120 ungdomar från Täby i söder till Täfteå i norr var med i MS365 Sprinten.

Som arrangör för ungdomstävlingen står fem medelpadsklubbar, däribland Bergeforsens SK, som också stod för kommentator i form av Fredrik Öhrn.  Han var nöjd med dagens tävling, som är tänkt att bli en tradition i skidtunneln – säsongens första riktiga värdemätare.

– Vi vill komma igång så fort som möjligt och då är det perfekt att vara här, säger Fredrik Öhrn.

Eftersom upptagningsområdet är stort för de tävlande menar han att Bräcke kommun och Mid Sweden 365 blir lite av ett centrum att mötas på.

– Geografiskt ligger det jättebra, så vi kommer försöka nyttja tunneln så mycket det bara går, säger han.

På bilden syns prispallen för gruppen herrar 17-20 år där förstaplatsen togs av Isidor Melander från Matfors SK. Andraplatsen gick till Leo Svahn, Östersunds SK, och tredjeplatsen till Love Kreij, IF Strategen.

FLER TÄVLINGAR PÅ GÅNG

Missade du helgens tävling finns en ny chans att uppleva tävlingsstämning på plats när Biathlon MidSweden365 Tunnelsprint äger rum 5 oktober (Premiär för skidskyttetävling i tunneln!). Vi passar på att nämna att arenan är stängd 4-5 oktober för förberedelser och tävling.

 

Välkomna!

För ytterligare info ring receptionen 0693-520 03