Läger och tävlingar på gång hos oss i vår och sommar – Mid Sweden 365

Läger och tävlingar på gång hos oss i vår och sommar

I vår och sommar planerar vi att köra tävlingar och läger som passar alla olika målgrupper! 27 juni-1 juli kör vi sommarskidskola, sedan kommer vi köra draghundsläger, vasaläger, höstlovsläger och massa mer!

Nedan är mer info om sommarskidskolan och hur du anmäler dig till den redan nu!

Sommarskidskola

Längdåkare och skidskyttar födda 2007-2009 är välkomna till Gällö sommarskidskola som arrangeras 27 juni-1 juli. 

 

Du som vill rivstarta sommarens träning är varmt välkommen till Gällö sommarskidskola! Vi kommer åka skidor i skidtunneln, rullskidåkning, löpning på fina stigar och leder kring gällö, styrketräning, föreläsningar och roliga aktiviteter. För skidskyttar blir det skyttepass inne i tunneln.

 

Tekniktips av erfarna tränare

Förutom att få träna med kompisar och möta nya vänner kommer du även få bra träning och få tips av erfarna tränare inom längd och skidskytte. Du kommer även få en inblick hur det är att leva som en elitidrottsman via våra gästspel vi kommer ha från landslaget.

 

Anmälan öppnar 25 mars – först till kvarn

Intresset för sommarskidskolor brukar vara stort. Anmälan sker via anmälningsformuläret här på webbplatsen som läggs ut 25 mars och stängs 30:e maj. Totalt finns 80 platser och vi använder principen först till kvarn.

Pris: 2999 kr / person och då ingår mat, boende och spårkort.

Schema för sommarskidskolan kommer 1 juni.

Bokning av sommarskidskolan sker via formuläret: https://forms.gle/HttKXSU6bhnmrkPr8

Frågor och funderingar? Du som är längdåkare kan kontakta: Viktor Thorn på e-post: viktor@stevent.se telefon: 0762009124.

Skidskyttar kan kontakta Torstein Stenersen på e-post: torstein@stevent.se telefon: 0722138927.

Världsstjärnorna om vår träningsmiljö

Flera världsstjärnor inom längd och skidskytte tränar i området kring Gällö skidtunnel. Här är Jesper Nelins ord om vår träningsmiljö.

“ Träningsmöjligheterna kring skidtunneln är bland de bästa som finns, du har världens längsta skidtunneln och utanför fina leder att löpa på och fina utsikter som slår de mesta”

Jesper Nelin, OS guldmedaljör