Inbjudan workshop med tema Marknadsföring för besöksnäringen – Mid Sweden 365

Inbjudan workshop med tema Marknadsföring för besöksnäringen

Destination X välkomnar företag, tjänstemän, politiker, verksamheter och föreningar till en inspirerande workshop kring marknadsföring inom besöksnäringen med koppling till vår mediaportal för Bräcke. Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på mat!

Måndag 24 april 2023
Kl 11:30-16:00, inkl mat
Mid Sweden 365, Gällö
Begränsat antal platser, boka senast torsdag 20/4 via följande länk: https://forms.gle/owuZ93WnFTNUCoWL7

 

Innehåll och program

Från 11:30-12:30: Mat

12:30: Marcus Ståhl från Fjällbyrån: Marknadsföring i en föränderlig värld, samarbete och hur du kommunicerar ditt hållbarhetsarbete

Marcus Ståhl har jobbat med sälj och marknadsföring hela sitt yrkesverksamma liv. Han håller idag utbildningar inom digitalisering och marknadsföring. Visit Sweden, Destination Sigtuna, Visit Värmland och IHM Business School är några uppdragsgivare. Marcus har också ”fingrar kvar i syltburken” och jobbar dagligen med digital marknadsföring för kunder i besöksnäringen. Bor sedan 2016 i Klövsjö och var fram till 2020 vd för Destination Vemdalen. Nu driver han Fjällbyrån och bloggar på Turismnytt och Fjällbyråns blogg.

Workshop med övningar och frågor kopplat till föreläsningen och vår mediaportal med foto och filmmaterial som fritt kan användas i marknadsföring av företag runt Revsundsjön och i Bräcke.

 

Workshopen anordnas inom projektet Destination X för huvudaktiviteterna Affärs- och Produktutveckling och Varumärkesplattform och finansieras av Region Jämtland Härjedalen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Mer om Destination X