Inspiration och workshop med tema Platsvarumärke – Mid Sweden 365

Inspiration och workshop med tema Platsvarumärke

Genom projektet Destination X välkomnar vi företag, tjänstemän, politiker, verksamheter och föreningar till en inspirerande workshop tillsammans med Simon Jaktlund, grundare av Surfbukten i Östersund, och Anna Österlund från Placebrander, kring hur vi tillsammans bygger ett attraktivt platsvarumärke i Gällö/Revsund/Bräcke ur ett besöksnäringsperspektiv.

Måndag 3 april 2023
Kl 12-16, inkl lunch
Mid Sweden 365, Gällö
Begränsat antal platser, boka senast 30/3 via följande länk: https://forms.gle/gWAbNgNw8XsSzdXC9 

 

Innehåll och program

12:00: Lunch

13:00: Anna Österlund från Placebrander: Konsten att skapa attraktion på en plats

Placebrander är experter på platsutveckling och platsmarknadsföring. De hjälper platser, små som stora, att identifiera sin position på marknaden och göra rätt saker för att nå ut till sina målgrupper. Anna har fokus i besöksnäringen och har arbetat såväl med aktiviteter och evenemang som med strategiska moment för att skapa hållbara och attraktiva platser. Anna har genom sina många uppdrag inom besöksnäringen en bred kunskap om den moderna destinationen och dess möjligheter och utmaningar.

13:45: Simon Jaktlund: Surfbukten – hur man med enkla medel kan vinna placebrander of the year

Simon är grundaren till Surfbukten i Östersund och har vunnit Placebrander of the year 2016. Han kommer berätta om hur resan med Surfbukten varit kopplat till platsmarknadsföring och hur man med små medel kan komma väldigt långt.

15:00-16:00: Workshop med övningar och frågor kopplat till både Annas och Simons föredrag.

 

Workshopen anordnas inom projektet Destination X för huvudaktiviteterna Affärs- och Produktutveckling och Varumärkesplattform och finansieras av Region Jämtland Härjedalen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Mer om Destination X