Gällö höstlovsläger – Mid Sweden 365

Gällö höstlovsläger

Gällö höstlovsläger

Längdåkare och skidskyttar födda 2007-2009 är välkomna till Gällö höstlovsläger som arrangeras  2 november – 6 november. 

 

Du som vill förbereda dig och bli redo inför vintern och tävlingarna som stundar då är varmt välkommen till Gällö höstlovsläger! Vi kommer åka skidor i skidtunneln, löpning på fina stigar och leder kring gällö, intervallpass, styrketräning, föreläsningar och roliga aktiviteter. För skidskyttar blir det skyttepass inne i tunneln.

På lördag kommer vi arrangera en löpartävling som ingår i lägerplanen för dom som kan löpa och blir en av dom tuffa passen på lägret och perfekt att få tävla och känna på tävlingsformen inför vintern. Mer info om denna tävling kommer inom kort.

 

Tekniktips av erfarna tränare

Förutom att få träna med kompisar och möta nya vänner kommer du även få bra träning och få tips av erfarna tränare inom längd och skidskytte. Du kommer även få en inblick hur det är att leva som en elitidrottsman via våra gästspel vi kommer ha från landslaget i både längd och skidskytte.

 

Anmälan öppnar  19 juli – först till kvarn

Intresset för sommarskidskolan vi hade var stor så därför väljer vi att köra ett höstlovsläger! Anmälan sker via anmälningsformuläret här på webbplatsen och stänger 1 oktober. Totalt finns 60 platser och vi använder principen först till kvarn.

Pris: 2999 kr / person

Schema för lägret kommer 10 oktober.

Bokning av höstlovslägret sker via formuläret: https://forms.gle/p4mmqzbUUXXwKvCx7

Frågor och funderingar? Du som är längdåkare kan kontakta: Viktor Thorn på e-post: viktor@stevent.se telefon: 0762009124.

Skidskyttar kan kontakta Torstein Stenersen på e-post: torstein@stevent.se telefon: 0722138927.

Världsstjärnorna om vår träningsmiljö

Flera världsstjärnor inom längd och skidskytte tränar i området kring Gällö skidtunnel. Här är  ord om vår träningsmiljö.

 

“ För mig är skidtunneln i Gällö guld värd under barmarkssäsongen och speciellt under hösten när det är sämre väder och halkigt att gå in i minus 4 grader och perfekta skidspår”

Gustaf Berglund, Längdåkare Team Svenska Spel