Säsongspremiär! – Mid Sweden 365
Bilden visar en spårmaskin inne i tunneln.

Säsongspremiär!

Äntligen har det blivit dags för säsongspremiär!

Under påskhelgen har vi extraöppet i receptionen och erbjuder en rad olika aktiviteter både i och utanför tunneln!

Ute finns en tipsrunda för alla åldrar utmärkt, ett stort påskägg att gissa vikten på, en trekamp och dessutom finns Friluftsfrämjandet på plats mellan 11-13 och hjälper oss med servering av korv. Självklart finns fika till försäljning både inne i receptionen men även utomhus.

I tunneln finns tre olika utmaningar som är öppna under hela helgen; den som åker ett varv snabbast, den som åker flest varv under påskhelgen och den som kommer närmast kycklingen hemliga tid kommer att koras och belönas med varsitt pris!

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till teknikkurs med vår sportchef Jerry Ahrlin, klassiskt på fredag och söndag, skate på lördag. Teknikkurserna pågår kl. 10-11 och avslutas med gemensam fika.

För barnen finns möjlighet att åka Barnens Vasalopp under receptionens öppettider, 9-15 fredag- måndag, givetvis får alla som deltar medalj samt en målpåse sponsrad av ICA Gällö.

För att kunna genomföra detta på ett smittskyddssäkert sätt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner ser vi gärna att ni betalar med Swish och att vi gemensamt hjälps åt att hålla avstånd till varandra. Alla aktiviteter genomförs ute eller inne i tunneln för att minska trängsel och göra det lättare att hålla avstånd till varandra.

Varmt välkomna till nya fantastiska skidspår, olika aktiviteter under påskhelgen och en ny spännande säsong!